Občina Izola oddaja poslovne prostore

Občina Izola je v uradnem listu in na svoji spletni strani objavila javno zbiranje ponudb za oddajo šestih poslovnih prostorov v mestnem jedru.

Poslovni prostor na Manziolijevem trgu 2 je namenjen trgovini 
z neživili oziroma drugim storitvenim dejavnostim. Foto: Občina Izola
Poslovni prostor na Manziolijevem trgu 2 je namenjen trgovini z neživili oziroma drugim storitvenim dejavnostim. Foto: Občina Izola

IZOLA > Predmet oddaje so naslednji poslovni prostori:

> Koprska ulica 34, v izmeri 18,4 m2, z namembnostjo trgovine z neživili oziroma druge storitvene dejavnosti. Izhodiščna cena mesečne najemnine je 123,93 evra.

> Muzčeva ulica 7, v izmeri 112,6 m2, z namembnostjo storitvene dejavnosti. Izhodiščna cena mesečne najemnine je 675 evrov.

> Pittonijeva ulica 13, v izmeri 106,1 m2 (uporabne površine 89,7 m2), z namembnostjo gostinske dejavnosti, bara. Izhodiščna cena mesečne najemnine je 887,26 evra.

> Manziolijev trg 2, v izmeri 57,7 m2, z namembnostjo trgovine z neživili oziroma druge storitvene dejavnosti. Izhodiščna cena mesečne najemnine je 468,58 evra.

> Ljubljanska ulica 28, v izmeri 19,3 m2, z namembnostjo trgovine z neživili oziroma druge storitvene dejavnosti. Izhodiščna cena mesečne najemnine je 109,04 evra.

> Trubarjeva ulica 1, v izmeri 18,2 m2, z namembnostjo skladiščnega prostora. Izhodiščna cena mesečne najemnine je 91 evrov.

Vsak poslovni prostor bodo oddali v najem za eno leto z možnostjo podaljšanja do petih let. Interesenti morajo prijavo oddati bodisi po pošti kot priporočeno pošiljko najpozneje do ponedeljka, 5. junija 2017, na naslov Občina Izola, Sončno nabrežje 8, Izola ali pa jo osebno dostaviti v času uradnih ur v sprejemno pisarno Občine Izola (Sončno nabrežje 8). Javno odpiranje ponudb bo v sredo, 7. junija 2017. Nepravočasnih in nepopolnih ponudb komisija ne bo upoštevala. Razpisna dokumentacija je dostopna na spletni strani občine Izola www.izola.si v rubriki Razpisi in objave.

Spletno uredništvo


Najbolj brano