Odprte so prijave na Istrski karneval 2017

Od danes dalje se lahko pustne skupine, vozovi in etnografske maske prijavijo na velika istrska pustna sprevoda, ki bosta 25. februarja v Kopru in 26. februarja v Portorožu.

Komisija, sestavljena iz članov pustnih skupin in vozov, je lani 
med skupinami namenila zmago kulturnemu društvu Istrski 
grmič s Škofij, ki se je predstavilo s skupino V Valmarinu hudič 
babam brusi jezike. Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Komisija, sestavljena iz članov pustnih skupin in vozov, je lani med skupinami namenila zmago kulturnemu društvu Istrski grmič s Škofij, ki se je predstavilo s skupino V Valmarinu hudič babam brusi jezike. Foto: Zdravko Primožič/Fpa

ISTRA > Prijavnica je od danes na voljo na spletni strani www.istrski-karneval.si. Za sodelovanje se lahko prijavijo pustne skupine z najmanj desetimi udeleženci oziroma skupine z najmanj desetimi udeleženci in pustnim vozom ter etnografske maske.

Prijavnico je treba oddati do vključno petka, 17. februarja 2017, na elektronski naslov info@istrski-karneval.si ali po faksu 05/6271-602 oziroma poslati na naslov MO Koper, Turistična organizacija Koper, Verdijeva ulica 10, 6000 Koper.

Veselo in razigrano vzdušje 9. Istrskega karnevala bo letos v vseh štirih obalnih občinah vladalo med 24. februarjem in 1. marcem, podroben program karnevala pa bo v kratkem objavljen na že omenjeni spletni strani.

Spletno uredništvo


Najbolj brano