41 pnevmatik v Ilirski Bistrici je prerezal 16-letnik

V noči s 25. 2. na 26. 2. 2017 je neznani storilec poškodoval večje število pnevmatik na 41 osebnih vozilih v Ilirski Bistrici. Policisti so prejeli DNK analizo sledov, iz katere izhaja, da najdene sledi pripadajo mladoletnemu, 16 let staremu fantu iz okolice Ilirske Bistrice. Sledi mu kazenska ovadba.

V noči s 25. 2. na 26. 2. 2017 je neznani storilec poškodoval 
večje število pnevmatik na 41 osebnih vozilih v Ilirski Bistrici.  Foto: Katja Kirn Vodopivec
V noči s 25. 2. na 26. 2. 2017 je neznani storilec poškodoval večje število pnevmatik na 41 osebnih vozilih v Ilirski Bistrici.  Foto: Katja Kirn Vodopivec

ILIRSKA BISTRICA > Pri ogledu kaznivega dejanja na kraju dogodka so policisti našli tudi nekatere sledove krvi, ki so jih pripeljali do storilca.

Stanovalce Rozmanove ulice v Ilirski Bistrici je v nedeljo zjutraj, 26. februarja pričakal grozljiv pogled na prerezane gume avtomobilov, ki so bili parkirani ob stanovanjskih blokih na parkiriščih tik ob ulici. Neznanec je po podatkih bistriških policistov pnevmatike prerezal na približno 40 avtomobilih.

Objestnež naj bi svoj pohod začel pri frizerskem salonu nasproti trgovskega centra Mikoza, od koder se je napotil proti nekdanji policijski postaji. Tam naj bi se porezal po roki, vendar ga tudi to, kot kaže, ni ustavilo. Z rezanjem gum je nadaljeval vzdolž ulice, ki pelje mimo blokov proti telovadnici Osnovne šole Antona Žnideršiča.

Spletno uredništvo


Najbolj brano