Izginilo za 3000 evrov cigaret

Danes ponoči je nekdo vlomil v trgovino v Pivki. Manjka večja količina cigaret. Podjetje je oškodovano za 3000 evrov.

Fotografija je simbolična. Foto: Carinska Uprava
Fotografija je simbolična. Foto: Carinska Uprava

PRIMORSKA > V soboto ponoči so policisti v Hrvatinih zasegli motorno kolo 22-letniku, ker nima vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob drugem ustavljanju so mu zasegli vozilo

V Kobdilju so ustavili 35-letnega Sežančana, ki je napihal 0,56 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, nato pa kljub prepovedi nadaljeval vožnjo. Ponovno so ga ustavili in mu zasegli vozilo. Sledi mu obdolžilni predlog.

Vozil pijan, odklonil pa test na mamila

Policisti so v Luciji ustavili voznika osebnega avtomobila. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,86 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Odredili so mu tudi hitri test na prepoznavo prepovedanih drog, ki ga je odklonil. Prav tako je odklonil strokovni pregled na mamila. Odredili so mu pridržanje, sledi mu obdolžilni predlog.

Padel s trikolesnikom

Na hitri cesti pri Kopru je v soboto zgodaj zjutraj padel motorist. Policisti so na kraju ugotovil, da je 35-letni Koprčan sam padel s trikolesnika piaggio, ko je peljal od Bertokov in se vključeval proti Kopru. Odpeljali so ga v bolnico Izola na pregled. Ko bodo znani rezultati strokovnega pregleda, sledi ustrezen ukrep.

Z avtom zaprla pot motoristu

Na Valeti pri Portorožu je v soboto zjutraj padel motorist. Prometno nesrečo je povzročila 60-letna voznica avtomobila iz Strunjana, ki je pripeljala iz Lucana in zavijala levo proti Luciji. Pri tem je zaprla pot 38-letnemu vozniku motornega kolesa iz Divače. Ta je padel in se poškodoval, odpeljali so ga v izolsko bolnico, kjer so ugotovili, da ima lažje poškodbe. Povzročiteljici sledi plačilni nalog.

Ukradli kolo

V Kopru je nekdo ukradel gorsko kolo znamke rog, vredno 300 evrov.

Izsilil prednost motoristu

Pri Predjami sta v soboto popoldne padla motorista. Prometno nesrečo je povzročil 27-letni Postojnčan, ki je z avtom v križišču izsilil prednost 48-letnemu italijanskemu motoristu. Italijan je padel, oba s sopotnico sta se laže poškodovala. Povzročitelju sledi plačilni nalog.

Vijugal in vozil po nasprotnem pasu

V soboto zvečer so policiste obvestili, da na relaciji Dolnja Bitnja-Ribnica pelje voznik avtomobila, ki močno vijuga po cesti, vozi po nasprotnem voznem pasu, nenadno zavira, nato pospešuje. Ustavili so 37-letnega voznika, ki mu je alkotest pokazal 0,91 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi mu obdolžilni predlog.

Na plaži ostal brez nahrbtnika

Na izolski plaži je v nedeljo nekdo ukradel nahrbtnik, v kateri je imel obiskovalec denarnico z dokumenti, ključi vozila in 50 evrov. Oškodovan je za 150 evrov.

Trčila v drevo

V nedeljo popoldne je 73-letna Italijanka pri Materiji trčila v drevo. Poškodovali sta se voznica in njena sopotnica. Vzrok nesreče policisti še ugotavljajo, ukrep pa sledi, ko bo znana teža poškodb.

Par ukradel oblačila

V eni od portoroških trgovin sta moški in ženska izkoristila nepazljivost prodajalke in ukradla oblačila v vrednosti 800 evrov.

Spletno uredništvo


Najbolj brano