Kamp prikolici sta izginili

Danes dopoldne so policiste obvestili, da je na Debelem rtiču nekdo ukradel dve kamp prikolici, po prvih podatkih vredni 15.000 evrov. Policisti zbirajo informacije.

Fotografija je simbolična. Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Fotografija je simbolična. Foto: Tomaž Primožič/Fpa

PRIMORSKA > V soboto je v Orehku nekdo vlomil v hišo. Pregledal in premetal je predmete, preiskal večino prostorov in ukradel pa je 200 evrov, bančno kartico in več kosov zlatnine. Lastnik je oškodovan za 1500 evrov.

Izsilila prednost

V soboto ob 14.58 je na cesti od Podgrada proti Ilirski Bistrici v križišču 30-letna voznica avtomobila izsilila prednost 38-letnemu državljanu Švice, ki je prav tako vozil avto. V vozilu Švicarja so bili laže poškodovani trije sopotniki, povzročiteljici so policisti izdali plačilni nalog.

V soboto ob 22.51 je v Sežani povzročil prometno nesrečo 23-letni voznik iz okolice Sežane, ki je v križišču z neprednostne ceste zavijal levo in pri tem izsilil prednost 18-letnemu domačinu z avtom. Ta je pripeljal po prednostni cesti. Povzročitelju je alkotest pokazal 0,71 miligrama alkohola na literi izdihanega zraka, sledi mu obdolžilni predlog, odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja.

Motorist je padel

V soboto ob 15.38 je v krožišču v Bertokih z motorjem padel 50-letni državljan Italije. Pri padcu se je njegova sopotnica huje poškodovala (zlomila si je gležnj).

Ukradel vrtalni stroj

V Izoli je nekdo vlomil v vozilo, iz katerega je ukradel vrtalni stroj znamke makita. Škode je za 400 evrov.

Iz trgovine ukradli cigarete, kreme in britvice

V nedeljo ponoči je nekdo vlomil v trgovino v Pivki. Ukradel je večjo količino cigaret in krem za obraz ter britvic. Nadaljuje se z zbiranjem infomracij.

Iz kombija ukradel orodje

V Izoli je nekdo vlomil v kombi, iz katerega je ukradel več ročnega orodja in strojev v skupni vrednosti 5000 evrov.

Ukradli moped in kosilnico

V Jelarjih je nekdo nedavno ukradel moped znamke tomos, tip APN6, rdeče barve, reg. št. KPA2-065, vrtno kosilnico in posode z bencinom. Lastnik je oškodovan za 1000 evrov.

Gost ni želel plačati računa

V enem od koprskih lokalov so imeli okoli polnoči težave z gostom, ki se ni želel umiriti niti ni želel plačati računa. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je javni red in mir kršil 50-letni Pirančan. Policisti so mu odredili pridržanje, sledi mu plačilni nalog.

Spletno uredništvo

Iz prodajalne na Goriškem kradli prenosne računalnike

Danes, zjutraj so policiste obvestili o vlomu v eno od prodajaln v Novi Gorici, kjer je neznani storilec ukradel več

rabljenih in novih prenosnih računalnikov. Višina škode še ni znana.

Na Ajdovskem kradli mobilne telefone in tablične računalnike

Danes zjutraj so policiste obvestili tudi o vlomu v eno od trgovin na Ajdovskem. Neznani storilec je ukradel več izdelkov, kot so na primer, mobilni telefoni in tablični računalniki.


Najbolj brano