Kombi se je sam premaknil in trčil v avtomobil

V Rožni Dolini je 23-letnik pred nekaj dnevi parkiral kombi. Včeraj pa je v vozilu popustila ročna zavora, tako da se je samo premaknilo oziroma spustilo po ulici in zadelo v bok osebnega avtomobila, oddaljenega približno 20 metrov. Prometni policisti so vozniku kombija izdali plačilni nalog.

 Foto: STA
Foto: STA

Iz gostinskega lokala odnesli kovinsko blagajno in denar

Ponoči so vlomili v v enega od gostinskih lokalov na Goriškem. Neznani storilec je ukradel kovinsko blagajno in gotovino. Po prvih ocenah je nastala škoda v višini približno 1500 evrov.

Iz rezervoarja tovornjaka ukradli gorivo

Na počivališču Mlake na hitri cesti med Razdrtim in Vrtojbo je 39–letni Madžar včeraj zvečer šel na počitek. Ko je danes zjutraj želel nadaljevati pot je ugotovil, da je neznani storilec poškodoval ključavnico rezervoarja tovornjaka in ukradel gorivo. Policisti bodo podali kazensko ovadbo na državno tožilstvo v Novi Gorici.

Z avtom v zadnji del tovornjaka

Danes zjutraj je 35–letni voznik osebnega avtomobila peljal po glavni cesti iz smeri naselja Čiginj proti kraju Peršeti (blizu Tolmina). V vasi Volče je pred njim tovornjak, ki ga je vozil 46–letni voznik, nenadno zaviral zaradi srečevanja z drugim tovornjakom na ozkem delu ceste. Voznik avtomobila ni upošteval varnostne razdalje in se je zaletel v zadnji del tovornjaka. Nihče od udeležencev ni bil poškodovan. 35-letniku so policisti izrekli globo.

Iz prometa izločili voznika pod vplivom psihoaktivnih snovi

Danes malo po 12. uri so policisti v Mirnu ustavili 45–letnega voznika, državljana Italije, in mu v postopku odredili hitri test zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog, psihoaktivnih zdravil in drugih psihoaktivnih snovi. Rezultat hitrega testa je bil pozitiven, zato so mu odredili strokovni pregled, ki pa ga je voznik odločno odklonil. Policisti so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje, zoper voznika so zaradi kršitve prometne zakonodaje podali obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

Spletno uredništvo


Najbolj brano