Pijan za volanom v predoru odrival druge avtomobile

Ob 20.15 so policisti prejeli klic očividke, da je opazila voznika avtomobila, ki na hitri cesti od Izole proti Kopru skozi predor odriva druga vozila proti robu ceste. Policisti so ga glede na opis vozila kmalu zatem ustavili. 29-letnemu vozniku z okolice Kopra so odredili alkotest, ki je pokazal 0,72 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, sledi mu še obdolžilni predlog sodniku za prekrške.

 Foto: Tomaž Primožic/Fpa
Foto: Tomaž Primožic/Fpa

PRIMORSKA > Policisti so včeraj popoldne prejeli klic iz Sežane. Moški je policistom sporočil, da so ga okradli trije neznanci. Eden od storilcev je zamotil 62-letnega oškodovanca s spraševanjem o nekem naslovu in ga oddaljil od vozila. Takrat je eden od trojice, ki je bila v vozilu, vstopil v kabino tovornega vozila in iz denarnice oškodovanca vzel približno 100 evrov gotovine. Zatem so z vozilom pobegnili. Policisti so glede na podan opis izsledili vozilo na avtocesti in ga na Uncu ustavili. V vozilu so bili trije moški, stari 30, 26 in 34 let, vsi trije so madžarski državljani. Policisti so jim odvzeli prostost. Sledi jim kazenska ovadba za kaznivo dejanje drzne tatvine.

V Luciji je nekdo vlomil v hišo, od koder je odnesel LCD Televizor in prenosni računalnik znamke acer. Lastnik je oškodovan za 800 evrov.

Ob 17.09 je na cesti Štanjel - Sežana, v križišču za Kobdilj, voznik osebnega avtomobila trčil v motorista. 43-letni motorist iz okolice Nove Gorice se je v nesreči laže poškdooval. Nesrečo je povzročil 59-letni voznik osebnega avtomobila. Povzročitelju sledi plačilni nalog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano