Izolan bežal pred policisti z ukradenim audijem

V Kopru se je okrog 7. ure končal filmski lov na 35-letnega Izolana, ki je bežal pred policisti z ukradenim vozilom znamke audi.

V Kopru se je okrog 7. ure končal filmski lov na osumljenca, ki 
naj bi pred policisti bežal z ukradenim vozilom znamke 
audi. Foto: Sonja Ribolica
V Kopru se je okrog 7. ure končal filmski lov na osumljenca, ki naj bi pred policisti bežal z ukradenim vozilom znamke audi. Foto: Sonja Ribolica

KOPER > Danes ob 6.40 je na mejnem prehodu Sečovlje brez opravljene mejne kontrole v Slovenijo zapeljal voznik osebnega avtomobila znamke audi A6 s puljsko registrsko številko, za volanom pa je bil 35-letni Izolan. Ta je zbežal že hrvaški mejni kontroli, kjer je pri policistih pustil dokumente in se odpeljal, so sporočili iz koprske policijske uprave.

Izolan je trenutno v policijskem pridržanju, odredili so mu tudi strokovni pregled. Osumljen je storitve kaznivih dejanj velike tatvine, nevarne vožnje in poskusa preprečitve uradnega dejanja.

Ob 6.51 so policisti audija opazili v Izoli na Prešernovi cesti. Vozili so za njim proti Kopru čez Markovec in ga skušali zaustaviti, vendar na znake policistov ni ustavil, temveč je bežal naprej. V Olmu so ga poskušali ustaviti z blokado, vendar je trčil v službeno policijsko vozilo in ponovno odpeljal dalje, nato pa je zavil proti železniški postaji, kjer je poškodoval še eno parkirano osebno vozilo. Tu so ga končno policisti zaustavili. Voznika so prijeli in mu odvzeli prostost. Policisti so ugotovili, da je osebni avtomobil bil ukraden na Hrvaškem.

Spletno uredništvo


Najbolj brano