• Voznica kombija je na avtocesti med Razdrtim in Senožečami 
zapeljala v jarek. V nesreči sta se s sopotnikom laže 
poškodovala.
    Voznica kombija je na avtocesti med Razdrtim in Senožečami zapeljala v jarek. V nesreči sta se s sopotnikom laže poškodovala.
    Foto: Pgd Postojna

S kombijem v jarek

sobota, 17. junij 2017, 06:00

Reševalci so včeraj zjutraj in v četrtek popoldne oskrbeli voznico kombija in njenega sopotnika, voznika avtomobila, voznika skuterja in mlajšega kolesarja, ki so se ponesrečili v nesrečah na primorskih cestah. Vsi so se po prvih podatkih laže poškodovali.

PRIMORSKA > Na avtocesti med Razdrtim in Senožečami je včeraj malo pred 4.30 48-letna voznica s kombijem celjske registracije zapeljala v jarek. Kombi se je prevrnil, voznica in sopotnik sta se v nesreči laže poškodovala. Policisti so ugotovili, da se je nesreča zgodila zaradi neprilagojene hitrosti. V Parjah pri Pivki je 39-letna voznica v četrtek popoldne zmanjšala hitrost, ko se je pred njo na cesto s traktorjem vključil 65-letni voznik. 60-letni voznik, ki je vozil za njo, pa je trk poskušal preprečiti tako, da je zavil v desno, a je vseeno z avtom zadel v vozničin avto. Napihal je 0,56 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka (1,18 promila). V nesreči se je poškodoval, zato so ga odpeljali v zdravstveni dom. Reševalci so v četrtek zvečer v bolnišnico odpeljali mlajšega kolesarja in voznika skuterja, ki sta trčila v Prvačini. Otrok je na kolesu vozil po levi strani po klancu navzdol, ko je v levem blagem ovinku nasproti pripeljal 39-letni voznik skuterja, tako da sta trčila. Pri padcu sta utrpela poškodbe glave. Ne kolesar ne voznik skuterja nista uporabljala zaščitnih čelad. SP


Povej naprej: