V lisicah v bolnišnico

Z drogiranim in nasilnim 41-letnim Pirančanom so se v sredo zvečer najprej ukvarjali domačini, nato so ga umirili in vklenili policisti, na koncu pa je pristal v rokah zdravnikov. Pri njem so našli še pet gramov heroina in tehtnico.

Policisti so Pirančana najprej vklenili, nato pa pri njem našli heroin.
Policisti so Pirančana najprej vklenili, nato pa pri njem našli heroin. 

PIRAN > V sredo zvečer so iz enega od piranskih lokalov poklicali na pomoč policiste, ker je domačin, sicer odvisnik od prepovedanih drog, goste lokala izzival in jih pozival k pretepu. Policisti so prihiteli na kraj in našli 41-letnega Pirančana, ki je pod vplivom droge kričal, mahal z rokama in brcal naokrog. Opazili so še, da je imel na roki več prask.

Policisti so ga najprej pozvali, naj se umiri. Ker pa seveda njihovih pozivov ni upošteval, so mu odredili pridržanje. Vendar je Pirančan še naprej kričal in krilil, zato so ga policisti prijeli, podrli na tla in ga vklenili. Pri varnostnem pregledu so pri njem našli v štirih zavitkih približno pet gramov heroina in manjšo tehtnico.

Po vklepanju so ga odpeljali na pregled v izolsko bolnišnico, kjer ga je zdravnik pregledal in zanj odredil prisilno hospitalizacijo. Čaka ga tudi kazenska ovadba.

Podobno nasilno se je v sredo, malo pred polnočjo, končal tudi spor med bivšima zakoncema v eni od vasi v okolici Kopra. Moški je kričal na žensko in ji grozil, da jo bo pretepel ter celo ubil. Še preden je uresničil svoje grožnje, so na kraj prihiteli policisti in ga vklenili ter odpeljali na policijsko postajo. Zaradi razgrajanja bo moral plačati kazen. DC


Najbolj brano