V predoru Kastelec prometna nesreča s smrtnim izidom

Danes nekaj po 3. uri je v predoru Kastelec na primorski avtocesti prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je ena oseba umrla. Na Policijski upravi Koper so povedali, da se je voznik osebnega vozila zaletel v odstavno nišo.

 Foto: Zgrs Sežana
Foto: Zgrs Sežana

KOZINA > Osebno vozilo je ob trčenju v odstavno nišo zagorelo. Policija identitete voznika zaenkrat ne more potrditi, ker analiza DNK še poteka, so še povedali na policiji.

Zaradi današnje hude nesreče v predoru Kastelec je bila primorska avtocesta na tem odseku zaprta proti Kopru kmalu po 3. uri zjutraj in vse do približno 10. ure dopoldne. Osebno vozilo je po naletu v predorsko nišo tudi zagorelo. Zato je bila na začetku, približno pol ure, zaprta tudi predorska cev proti Ljubljani. Škoda zaradi tragične prometne nesreče še ni ocenjena, po prvih podatkih pa se večinoma nanaša na uničen blažilnik trka, ki ga bo potrebno nadomestiti z novim (strošek zamenjave približno 15.000 evrov), nekaj škode pa je nastalo tudi na predorski signalizaciji in kabelski napeljavi, so sporočili z Darsa.

Spletno uredništvo


Najbolj brano