Vlomili v bencinski servis na Škofijah in ukradli 350 štek cigaret

Ob 1. uri so koprski policisti prejeli obvestilo, da so neznanci vlomili v bencinski servis na Škofijah, od koder je izginila večja količina cigaret. Po prvih podatkih približno 350 štek.

Ob 1. uri so koprski policisti prejeli obvestilo, da so neznanci 
vlomili v bencinski servis na Škofijah. Foto: Sijan Pretnar
Ob 1. uri so koprski policisti prejeli obvestilo, da so neznanci vlomili v bencinski servis na Škofijah. Foto: Sijan Pretnar

PRIMORSKA > V Postojni so na gradbišču neznanci vlomili v tri kontejnerje in ukradli delovno orodje. Škode je za 10.000 evrov.

Včeraj, ob 21.47 je na odcepu za vstop na hitro cesto H4 na Vogrskem zagorel kombi. Policisti so na kraju ugotovili, da je v celoti pogorel parkiran kombi znamke ford transit. Požar so pogasili gasilci JZ GRD Nova Gorica in PGD Šempeter. Vzrok požara še ni znan.

Včeraj popoldne je krajan policiste obvestil o najdbi osebnega vozila znamke honda, ki je bilo ukradeno pred nekaj dnevi. Avtomobil je krajan opazil v bližini potoka pod vasjo Snežatno (Občina Brda). Po zaključku preiskave bodo policisti vozilo vrnili lastnikom.

Včeraj dopoldne so novogoriški policisti prejeli obvestilo o vlomu v skladiščni prostor v Kromberku pri Novi Gorici, od koder so nepridipravi odnesli mešalca za beton, gradbena kovinska stojala, več opažnih elementov, samokolnici, večje število jeklenih podnic za gradbeni oder, vreče fine malte ... Škode je za približno 1200 evrov.

Spletno uredništvo


Najbolj brano