Zbil pešca in pobegnil

Včeraj malo pred 20. uro je neznani voznik z osebnim avtomobilom v Livadah zbil pešca, nato pa odpeljal naprej, ne da bi ustavil. Policija prosi očividce za informacije.

 Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Foto: Zdravko Primožič/Fpa

IZOLA > Nesreča se je zgodila ob 19.45 v križišču za Osnovno šolo Livade v Izoli. Pešec je prečkal zaznamovani prehod za pešce na Južni cesti v smeri iz Kajuhove proti Jagodju, ko je v isti smeri pripeljal in zavijal na desno neznani voznik z osebnim avtomobilom. Voznik je s sprednjim delom avta trčil v levi bok pešca, ki je padel po vozišču, nato pa je odpeljal naprej brez ustavljanja. Pešec je bil lažje telesno poškodovan. Policija naproša morebitne očividce, da pokličejo na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon 080-1200.

Podobna nesreča, a brez pobega, se je včeraj ob 19. uri zgodila tudi v Portorožu. Voznik osebnega avtomobila je vozil iz smeri Lucije proti Portorožu in pri tem trčil v peško, ki je pravilno prečkala vozišče na prehodu za pešce. Peška je bila lažje telesno poškodovana in odpeljana v bolnišnico Izola.

Spletno uredništvo


Najbolj brano