Brata Coen bosta posnela svojo prvo televizijsko serijo

Brata Coen bosta posnela svojo prvo televizijsko serijo. Ta bo nosila naslov The Ballad of Buster Scruggs, dogajanje po bo postavljeno na Divji zahod. Po pisanju spletnega portala BBC, ki povzema filmsko revijo Variety, bosta brata Coen napisala scenarij in prevzela režijo.

Brata Coen Foto: Wikipedia/Georges Biard
Brata Coen Foto: Wikipedia/Georges Biard

LOS ANGELES > Bratoma Coen, ki sta že posnela filma Pravi pogum (2010) in Ni prostora za starce (2007), vesterni niso neznanka.

The Ballad of Buster Scruggs bo prva izvirna televizijska serija, ki se je bosta lotila, sta pa brata Coen izvršna producenta televizijske priredbe njunega filma Fargo iz leta 1996.

Izvršni producentki serije The Ballad of Buster Scruggs bosta producentka Ameriških prevar Megan Ellison in predsednica Televizije Annapurna Sue Neagle. Kot sta dejala brata, se že zelo veselita sodelovanja z njima.

Imeni bratov Coen sta zadnji v vrsti hollywoodskih imen, ki so se odločila, da se preizkusijo na televiziji. Režiser filma Za dežjem posije sonceDavid O. Russell denimo snema televizijsko serijo za Amazon, v kateri igrata Julianne Moore in Robert De Niro.

Prejšnji mesec pa je postalo znano, da bo prvič v televizijski seriji zaigrala Julia Roberts, in sicer v televizijski priredbi nedavno izdanega romana ameriške avtorice Marie Semple z naslovom Today Will Be Different.

STA


Najbolj brano