Umrl je pevec skupine Linkin Park

Umrl je pevec ameriške skupine Linkin Park Chester Bennington, ki je glede na navedbe pristojnih služb najverjetneje storil samomor. Star je bil 41 let, več let pa naj bi se boril z odvisnostjo od alkohola in mamil.

Umrl je pevec ameriške skupine Linkin Park Chester Bennington, ki je glede na navedbe pristojnih služb najverjetneje 
storil samomor. Foto: Vir: Wikipedia
Umrl je pevec ameriške skupine Linkin Park Chester Bennington, ki je glede na navedbe pristojnih služb najverjetneje storil samomor. Foto: Vir: Wikipedia

LOS ANGELES > Glede na poročanje medijev se je Bennington obesil na svojem domu v Los Angelesu. Njegovo truplo so našli danes zjutraj, povzema britanski BBC.

Bennington naj bi si bil blizu s pevcem skupine Soundgarden Chrisom Cornellom, ki si je življenje vzel maja.

Skupina Linkin Park je nastala leta 1996 in je doslej po vsem svetu prodala več kot 70 milijonov albumov. Dvakrat je prejela nagrado grammy. Nanizali so vrsto hitov, vključno s skladbami Faint, In The End in Crawling.

Njihov album Meteora je bil leta 2003 na vrhu Billboardove lestvice in velja za enega najboljših albumov glasbene zvrsti indie rock, piše BBC.

Bennington za sabo pušča soprogo in šest otrok iz dveh zakonov. Po nekaterih navedbah naj bi se več let boril z odvisnostjo od alkohola in mamil. V preteklosti je že omenjal, da razmišlja o samomoru zaradi zlorabe, katere žrtev naj bi bil kot otrok.

STA


Najbolj brano