• Že večkrat obsojeni 32-letni Robert Carvely iz Poletičev pri 
Kopru se je sredi decembra lani znašel na koprskem sodišču 
zaradi divje vožnje po štiripasovnici nad Izolo konec lanskega 
septembra.
    Že večkrat obsojeni 32-letni Robert Carvely iz Poletičev pri Kopru se je sredi decembra lani znašel na koprskem sodišču zaradi divje vožnje po štiripasovnici nad Izolo konec lanskega septembra.
    Foto: Danijel Cek

Carvely s pajdašem sejal paniko med kopalci pri Benetkah

sreda, 9. avgust 2017, 19:34

Stari znanec policije, 33-letni slovenski državljan Robert Carvely iz Istre, je skupaj s še neidentificiranim pajdašem sejal paniko med pešci in turisti v letoviščarskem kraju Caorle pri Benetkah.

BENETKE > Moškega, ki je imel v preteklosti večkrat opravka s policisti, so iskali zaradi raznih kaznivih dejanj na Tržaškem, Goriškem in v Sloveniji. Karabinjerji so po poročanju Primorskega dnevnika v Caorlah poskusili ustaviti avto, ki ga je vozil, a se ni ustavil in je zapeljal naprej, kljub opozorilom karabinjerjev, ki so se pognali za njim. Divjo vožnjo je nadaljeval nekaj kilometrov, dokler ga ni zaneslo s ceste in je obstal na polju. Carvely in moški, ki je sedel ob njem, sta jo ucvrla peš, na kar je takoj stekla iskalna akcija (trajala je več kot dve uri), po kateri so karabinjerji tudi s pomočjo letalnika odkrili in aretirali ubežnika, medtem ko je moškemu, ki je sedel z njim v avtu, uspelo zbežati. Karabinjerji so prepričani, da sta Carvely (trenutno je v zaporu v Pordenonu) in njegov pajdaš načrtovala rope v turističnih krajih venetske obale. Obtožili ga bodo tudi, da je z divjo vožnjo po Caorlah ogrozil življenje ljudi in številnih kopalcev, ki so se ravno takrat vračali s tamkajšnjih plaž, še dodaja Primorski dnevnik.

O njegovih “podvigih” smo v PN še pisali_:

Trojica naj bi bila vpletena v tatvine dragih avtov

Bo obsojeni zdržal pet let?

Še sam bi se poslal v zapor

Spletno uredništvo


Povej naprej:

 

Mnenja