• Iz trgovine na Verdijevem korzu v Gorici so ukradli torbice.
    Iz trgovine na Verdijevem korzu v Gorici so ukradli torbice.
    Foto: Ambrož Sardoč

Iz trgovine so ukradli 450 torbic

sreda, 4. oktober 2017, 09:49

Ponoči so iz trgovine na Verdijevem korzu v Gorici ukradli 450 torbic prestižnih blagovnih znamk in še druge usnjene artikle, pretežno denarnice. Odnesli so 700 izdelkov, ki so vredni približno 70.000 evrov, poroča Primorski dnevnik.

TRST > V trgovino Tomani na Verdijevem korzu v Gorici so vlomili v noči s ponedeljka na torek. Najprej so vlomili na notranje dvorišče, zatem pa so se preko dvorišča odpravili do okna trgovine Tomani in ga na silo odprli, nakar so vstopili v skladišče in ga izpraznili. Ukradli so tudi torbice s polic trgovine, pustili pa so le trobice v izložbi.sp

Ukradeno blago so odpeljali s kombijem oziroma tovornjakom, s katerim so zbežali po Garibaldijevi ulici. Lastniki trgovine so včeraj zjutraj nemudoma videli, kaj se je zgodilo, na kraj so kmalu prišli policisti. V trgovini in skladišču so iskali prstne odtise, prebivalce poslopja pa spraševali, ali so ponoči kaj slišali. Preiskovalci so si že začeli ogledovati posnetke varnostnih kamer, ki so nameščene v bližnji okolici. Lastnik trgovine Claudio Tomani je za Primorski dnevnik povedal: “Ukradli so celo novo zimsko kolekcijo, ostalo je le 30 do 40 torbic.”

Spletno uredništvo


Povej naprej: