• V Novi Gorici bo v sredo, 22. junija, ponovno gostovala 
najbolj priljubljena kulinarična tržnica pri nas Odprta kuhna, ki 
se v mesto vrtnic vrača po izjemno uspešni majski premieri.
    V Novi Gorici bo v sredo, 22. junija, ponovno gostovala najbolj priljubljena kulinarična tržnica pri nas Odprta kuhna, ki se v mesto vrtnic vrača po izjemno uspešni majski premieri.
    Foto: Jaka Birsa

Po izjemnem odzivu se v sredo v Novo Gorico ponovno vrača Odprta kuhna

ponedeljek, 20. junij 2016, 12:22

V Novi Gorici bo v sredo, 22. junija, ponovno gostovala najbolj priljubljena kulinarična tržnica pri nas Odprta kuhna, ki se v mesto vrtnic vrača po izjemno uspešni majski premieri, so sporočili organizatorji.

NOVA GORICA, KOPER > Po slovenskih in mednarodnih dobrotah bo na Bevkovem trgu dišalo od 10. pa do 21. ure.

“Prvi obisk Odprte kuhne je v Novi Gorici meseca maja doživel izjemen sprejem. Z vseh koncev smo slišali, da kaj takšnega pa v Gorici še ne, in vprašanja, kdaj pridemo naslednjič, so kar deževala. Zato smo z Mestno občino Nova Gorica, s katero odlično sodelujemo pri organizaciji dogodka, še tisti dan začeli pogovore o naslednjem gostovanju,” je povedala Alma Kochavy, vodja projekta.

V torek, 28. junija se Odprta kuhna seli v Koper.

S svojo ponudbo bodo v Novi Gorici razvajali Abi Falafel, Argentino Steakhouse, Barbarella, Burrito Loco, Dežela okusov, Dvor Jezeršek, Galerija okusov, Gin & Tonic by eVino, Gostilna Čad, Gostilna in pivnica Stari Pisker, Gostilna pri Mari, Gostišče Grič, Green Republic, Hiša Franko, Hood Burger, Indijska restavracija Namasté, J&B vinoteka, JB restavracija, Kralj žara, La Caja China, Lizin vrt, Organic Garden, Plata - naberi okuse, Restavracija in vinski bar Dam, Restavracija Kitajski vrt, Restavracija Shambala, Taverna Tatjana, Thai Inn Pub in Vinoteka Movia.

Spletno uredništvo


Povej naprej: