Začenja se spomladanski Teden restavracij

Od 10. do 19. marca bodo na svoj račun ponovno prišli ljubitelji dobre hrane. Konec tedna se namreč začenja zelo uspešen slovenski kulinarični projekt Teden restavracij, v katerega je letos vključenih kar 99 restavracij.

Fotografija je simbolična. Foto: /
Fotografija je simbolična. Foto: /

LJUBLJANA > Vsi meniji (običajno gre za trihodne) so na voljo po enotni ceni - 17 evrov.

Na Primorskem je v projekt vključenih 14 restavracij, in sicer Gostilna Mahorčič (Rodik), Gostilnica Ruj (Dol pri Vogljah), Hiša Torkla (Korte nad Izolo), gostilna Kobjeglava (Štanjel), restavracija Hotela Marina (Izola), Kendov dvorec (Spodnja Idrija), Topli val (Kobarid), Arkade Cigoj (Črniče), Špacapanova hiša (Komen), gostilna Tomi (Portorož), gostišče Primorka (Strunjan), Casa Nostromo (Piran), Istrian Tapas (Portorož) in gostilna Pri hrastu (Nova Gorica).

Spletno uredništvo


Najbolj brano