• Angela Lampe: “Prav to je namreč bistvo vsega: da se bodo 
zaposleni in program prilagajali individualnim potrebam 
otrok. Za to smo si prizadevali - da bi se otroci v  centru Obala 
počutili kot doma.”
    Angela Lampe: “Prav to je namreč bistvo vsega: da se bodo zaposleni in program prilagajali individualnim potrebam otrok. Za to smo si prizadevali - da bi se otroci v centru Obala počutili kot doma.”
    Foto: Tomaž Primožič/Fpa

“Naše delo še ni končano”

sobota, 21. januar 2017, 10:30

Na nocojšnjem finalnem izboru za Osebnost Primorske leta 2016, ki ga bo gostil sežanski Kosovelov dom, bo v prvi vrsti sedela tudi lanskoletna zmagovalka Angela Lampe, posebna mama za posebne namene, kot največkrat pravi sama sebi. “Letos mi bo veliko laže sedeti tam,” nam je zaupala. “Lani, ko sem bila med nominiranci, sem bila povsem v krču,” se zasmeje primorska osebnost leta 2015, ki je na zaključni prireditvi z mislijo, ki je iz njenih ust prišla povsem spontano, iz srca, osvojila Primorce: “Ko stisneš k sebi odraslega otroka, ki je kot dojenček, in ko vidiš tisto iskrico v njegovih očeh, prepoznaš njegovo sporočilo: Mama, bodi z mano. Vsaka mama bi se tudi po vseh štirih plazila, samo da bi imela svojega otroka ob sebi.”

> Pred letom dni ste v Portorožu vi prejeli Zlato jabolko, v soboto (danes) pa boste v Sežani jabolko predali v roke vašemu nasledniku, osebnosti ...

Paket Mesečno
Osnovni paket že od 6,99€
Regionalni paket že od 7,99€
Modri paket že od 8,99€
Popolni paket že od 9,99€
Dnevni paket 1,99€
Popolni plus PDF že od 19,99€
Vse cene vsebujejo 22% DDV. Založnik si pridržuje pravico spreminjati nabor rubrik.

Podrobne informacije o naročniških paketih.


Povej naprej:

Mnenja