Brez mojstrove pozornosti ni dobrih klobas in salam
Sobota
15. 01. 2017, 06.05
, posodobljeno: 03. 11. 2017, 21.40
“Koliko soli naj dam v maso? Na kakšni temperaturi naj se sušijo? Kdaj so pripravljeni?” je le nekaj vprašanj, ki jih na Stanislava Renčlja naslavljajo z vse Slovenije. Zato se je odločil, da napiše knjigo oziroma priročnik z naslovom Izdelovanje klobas, salam in želodcev, v kateri ponuja praktične ...
Če želimo narediti dober in kakovosten izdelek, moramo imeti dobro meso, o prvem in zlatem pravilu kakovostnih suhih mesnin pove dr. Stanislav Renčelj,...
Si želite prebrati celoten članek?
|
Za VELIKONOČNE praznike vam ob nakupu dnevnega paketa z SMS plačilom za samo 1,99 €, podarimo 7-dnevni spletni dostop, ki sicer znaša 13,93 €.
|
Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop
1,99 EUR
Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.
Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob.
Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI
Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.