Brez mojstrove pozornosti ni dobrih klobas in salam

“Koliko soli naj dam v maso? Na kakšni temperaturi naj se sušijo? Kdaj so pripravljeni?” je le nekaj vprašanj, ki jih na Stanislava Renčlja naslavljajo z vse Slovenije. Zato se je odločil, da napiše knjigo oziroma priročnik z naslovom Izdelovanje klobas, salam in želodcev, v kateri ponuja praktične ...

Za pripravo dobrih mesnin sta potrebna znanje in izkušnje.  Foto: Jaka Jeraša
Za pripravo dobrih mesnin sta potrebna znanje in izkušnje.  Foto: Jaka Jeraša

Če želimo narediti dober in kakovosten izdelek, moramo imeti dobro meso, o prvem in zlatem pravilu kakovostnih suhih mesnin pove dr. Stanislav Renčelj,...

Si želite prebrati celoten članek?

Za VELIKONOČNE praznike vam ob nakupu dnevnega paketa z SMS plačilom za samo 1,99 €, podarimo 7-dnevni spletni dostop, ki sicer znaša 13,93 €.
Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
 
ALI

Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

  • Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.
  • Najbolj brano