• Peter Poles
    Peter Poles
    Foto: Pop Tv

Dan najlepših sanj

četrtek, 14. september 2017, 15:56

16. septembra se na Pop TV vrača oddaja Dan najlepših sanj, v kateri bo znova čas za to, da najbolj skrite želje postanejo resničnost. Na čelu s Petrom Polesom se bodo gledalke in gledalci znova prepustili ganljivim zgodbam in nasmejanim obrazom.

Priprave za nove oddaje Dan najlepših sanj so izpeljali med poletjem. Tako bo 41. oddaja na sporedu tretjo soboto v septembru, njena ustvarjalna ekipa pa je prejela več kot 10.000 srčnih želja. Od vseh prejetih želja si je prizadevala uresničiti čim več tistih, s katerimi se ljudje najbolj poistovetijo. Rdeča nit nove sezone bodo srečanja z daljnimi, že morda izgubljenimi družinskimi člani in prijatelji.

Že prva oddaja bo nabita s pravo energijo. V njej bo Peter Poles presenetil 13-letnega Erika Hladnika, fanta s hudo diagnozo sladkorne bolezni, ki se strastno ukvarja s čarovništvom. Uresničili pa bodo globoko skrito željo predane in skrbne 32-letne Irene. Ob koncu oddaje bodo presenetili še 70-letno Nerino Levec iz Lukovice, ki bo prvič v življenju lahko objela svojega 12-letnega vnuka in 11-letno vnukinjo, ki sta posebej za to srečanje prišla iz daljne Kostarike. NR


Povej naprej: