• Resničnostni šov Kmetija bo vodila Natalija Bratkovič.
    Resničnostni šov Kmetija bo vodila Natalija Bratkovič.
    Foto: Bor Slana
  • Foto: Bor Slana
  • Foto: Bor Slana
  • Foto: Bor Slana
  • Foto: Bor Slana

Natalija bo prva na kmetiji

četrtek, 3. avgust 2017, 11:58

Resničnostni šov Kmetija, ki ga naša najstarejša komercialna televizija uvršča v svoj program v jesenskih dneh, bo vodila Natalija Bratkovič. Morda je bilo za marsikoga njeno ime presenečenje, čeprav v radijskih in televizijskih vodah pluje že dobrih petnajst let. Vodenje šova ji predstavlja nov izziv in svoje prve tovrstne voditeljske vloge se že veseli. Nanjo pa se v teh dneh tudi že temeljito pripravlja.

“Pred mano je velik izziv, ki je prišel popolnoma nepričakovano. Od trenutka, ko smo se s Pop TV dogovorili za sodelovanje, so moje misli pri tem projektu,” je povedala Natalija. O pripravah pa: “Najprej sem spoznala ekipo, s katero smo se pogovorili o pričakovanjih. Ko sem videla, da točno vedo, kaj delamo, je bilo kar naenkrat manj skrbi. Sledila so pomerjanja stajlingov, prve vaje in zdaj že komaj čakam začetek snemanja.”

Natalija se je vodenja resničnostnega šova lotila zelo analitično: “Zbiram informacije o tujih šovih, ogledujem si stare posnetke, sprašujem izkušeno ekipo in od vzhičenja včasih ponoči ne spim, tako da v mojih mislih že nastajajo teksti,” pove novopečena voditeljica, ki ji je televizijsko vodenje blizu, kaj pa kmetovanje: “Sem bolj mestno dekle, ki se je pred časom preselilo k fantu na podeželje. Tako da sem že nahranila piščance, enkrat sem celo molzla in moram priznati, da mi je šlo dobro od rok,” še pravi.

Resničnostni šov Kmetija bodo v celoti posneli v bližini Copekovega mlina v Prekmurju. Zgradili so pravo malo vas, v kateri je sedem poslopij, udeleženci šova pa bodo v vasi živeli kot pred sto leti in več. V tokratni sezoni je kar nekaj novosti, saj bodo kmetje imeli na voljo dve glavni hiši za spanje, pekarno, mlin, trgovino in kočo za dvobojevalca, ki so jo zgradili na drevesu.

Življenje na kmetiji ne bo lahko, a za nagrado do 75 tisoč evrov se bo pač treba potruditi. Izločilne oddaje, v katerih se bodo kmetje merili v spretnosti, znanju in seveda moči, bodo snemali v areni, ki po velikosti prekaša vse dosedanje.

ZLATICA KASAL


Povej naprej: