• Kar vidite, to dobite. Space star zadovolji vse, ki nimajo 
velikih pričakovanj.
    Kar vidite, to dobite. Space star zadovolji vse, ki nimajo velikih pričakovanj.
  • Znotraj je bolj prostoren, kot je videti od zunaj.
    Znotraj je bolj prostoren, kot je videti od zunaj.

Izbira za nezahtevne voznike

četrtek, 4. maj 2017, 06:00

Mitsubishi space star prihaja prenovljen na slovenski trg. Je prava izbira za res nezahtevne voznike, ki v majhnem paketu pričakujejo čim več prostora, ob nizki porabi in nizkih stroških vzdrževanja.

S prenovljenima odbijačema, drugačno masko ter spojlerjem na zadku je njegov videz malenkostno spremenjen. Zdaj ima tudi nekaj dodatkov s svetlečimi diodami (LED) na lučeh, če izberete bogatejšo in malce dražjo opremo intense. Tudi nekaj novih barvnih odtenkov zunanjosti so dodali v izbor tistega, kar je mogoče dobiti, brez doplačila je še vedno na voljo bela barva ... Tudi v notranjosti prenovljenega space stara se opazi, da so se mu posvetili, spremembe pa so pravzaprav le v malenkostih - s spremenjenim ozadjem na spodnjem delu velikega kombi merilnika, z okraski na volanskem obroču, spremenjenimi sedežnimi prevlekami (pri bolje opremljenih različicah celo v barvni kombinaciji slonokoščena-črna).

Space star entry (z ročno klimatsko napravo) stane 9990 evrov. Za 700 evrov več dobite tudi takšnega z boljšo opremo (inform) in motornim dodatkom auto stop & go. Različica z opremo invite in 1,2-litrskim motorjem stane 11.990 evrov, za najdražjega (z opremo intense) mora kupec odšteti 12.990 evrov.

Besedilo in foto: DARJAN GORELA


Povej naprej:

 

Mnenja