• Trafic za poslovneže je navzven podoben običajni različici.
    Trafic za poslovneže je navzven podoben običajni različici.
  • Notranjost  razkriva pravo naravo posebnega kombija.
    Notranjost razkriva pravo naravo posebnega kombija.

Prestižni kombi za veliko ljudi

četrtek, 18. maj 2017, 06:00

Pri Renaultu so predstavili trafica spaceclass, prestižno različico za prevoz potnikov, ki omogoča več kot le udoben prevoz devetih potnikov.

V Renaultu so namenili veliko pozornost funkcionalni notranjosti in udobju potnikov med vožnjo, zato trafic spaceclass omogoča obračanje sedežev, za občutek domačnosti pa je na sredini lahko postavljena tudi klubska mizica.

Ker se bodo v takšnem traficu prevažali predvsem poslovneži, za delo na kolesih poskrbi več 220V vtičnic in USB-vtičev, tako da je poskrbljeno tako za računalnike kot tudi mobilne telefone.

V nekaj podrobnostih se spaceclass tudi na zunaj loči od svojega bolj plebejskega sorodstva, saj ima kromirano masko hladilnika, lakirana odbijača, postavljen pa je na 17-palčna lita platišča. Trafic spaceclass cilja na poklicne kupce, ki jim je pomembno udobje za vse potnike, in to ne glede na dolžino poti. Trafic spaceclass je primeren predvsem za podjetja, taksi službe in hotele, ki uporabljajo kombije za prevoz potnikov na ali z letališč in železniških postaj, vsekakor pa je primeren tudi za večje družine, ki rabijo velik in prilagodljiv prostor za potnike.

NR


Povej naprej:

 

Mnenja