Dobro premišljena odločitev v zvezi z denarnimi naložbami bo kar za nekaj časa napolnila vašo družinsko blagajno. V domačem krogu vas bodo razvajali, partner bo pokazal razumevanje za vaša prepričanja. Ne pozabite na gibanje.

Zaradi naklonjenosti nadrejenih je vaš poslovni načrt res vreden premisleka. Vaš partner ve, kaj hoče, in tudi to, kako bo to dosegel. Upoštevajte namig v zvezi s finančnimi naložbami. Izrečenih besed ne jemljite tako lahko.

Če boste gojili navidezno razumevanje do vseh, se boste v službi izognili morebitnim konfliktom. Pustite partnerju čas in mu dajte prostor, da osebno krizo prebrodi sam. Sorodnica čaka, da izpolnite obljubo.

Kmalu si boste na jasnem glede neke finančne zadeve, bo pa vse odvisno od tega, koliko boste pripravljeni sodelovati. Veliko vam bo pomenilo dejstvo, da vas v družinskem krogu spoštujejo. Sanjali boste z odprtimi očmi.

Čeprav včasih podvomite v svojo nadarjenost, bo že kratek čas dovolj, da boste nekomu segli do srca. Ker boste zaželeni in ljubljeni, vam bo šlo tudi delo dobro od rok. V službi boste uspešno širili pozitivno vzdušje.

Velika poslovna priložnost je še na obzorju, prav tako obdobje neprekinjene blaginje. Vaša nova zamisel je tako zanimiva, da bi bilo škoda, če bi jo zadržali le zase. Odnos s partnerjem bo živahen, veliko si bosta imela za povedati.

V poslovnih in finančnih zadevah boste poravnali račune iz preteklosti in začeli znova. Pazite le, da ne boste od sebe zahtevali več, kot zmorete. Z nepričakovanim obiskom boste uredili odnose s sorodniki.

Nihče ne bo opazil vaših kvalitet in sposobnosti, če sami ne boste opozorili nanje. Vse, kar načrtujete ali česar se lotite, počnite velikopotezno in vedno znova dokažite, da so vaša obzorja res široka. Vzemite zadeve v svoje roke.

Svoje znanje boste na poslovnem področju nesebično delili z drugimi in si s tem pridobili zasluženo priznanje sodelavcev. Ne delajte si skrbi zaradi drobnega nesporazuma, zgladili ga boste v nekaj dneh. V odnosih bodite iskreni.

Na poslovnem in finančnem področju se boste odločili za nov projekt in kljub začetnim težavam uspeli. Od partnerja lahko pričakujete dober nasvet in spodbudne besede. Čakajo vas prijetne družinske obveznosti.

Če ste se odločili za nek cilj, se potrudite in ga uresničite, čeprav vam bodo drugi govorili, da tega ne boste zmogli. V denarnih zadevah se vam nič ne more ponesrečiti, imeli boste srečno roko. Z nekim človekom vas čaka veliko lepega.

Osredotočili se boste na ključne in konkretne težave in nekoliko manj razmišljali o abstraktnih možnostih. Neko vaše dejanje bo partnerju predstavljalo uganko. Dovzetni boste za vse, kar se bo dogajalo v vaši bližini.

Začenja se obdobje poslovnega preporoda, katerega simbolični začetek bo sestanek ali seminar v drugem kraju. Tokrat si boste morali priznati, da ste finančni načrt izpeljali popolno. Neka informacija vas bo zadela kot strela z jasnega.

Pred vami je aktiven dan, v katerem bodo največji izziv predstavljali odnosi z avtoritetami in nadrejenimi osebami. Z nekom boste hoteli razčistiti zadevo, pa ga boste nehote postavili na laž. Ne zatiskajte si oči pred resnico.

Skladnost vaše intuicije in preteklih izkušenj vam bo v veliko pomoč pri pomembnih odločitvah. Čustvena analiza in razmišljanja o preteklosti bodo razjasnila vaš partnerski odnos. Pustite partnerju, da uresniči svoje skrite želje.

Zvesti svojemu prepričanju se boste odločili, da boste na izbran način dejavno posegli v javno življenje. Čeprav vam partnerjeva ideja ne bo ravno všeč, ga ne boste hoteli po nepotrebnem prizadeti. Nekomu boste segli v srce.

Pomembno nalogo v službi boste izpeljali kot je treba, ničesar vam ne bo moč očitati. Nekdo se vam bo poskušal odkupiti zaradi svojega oholega ravnanja. Dan si organizirajte tako, da boste vsaj eno uro počivali.

Bodite pozorni, da vaše poslovne priložnosti ne zapravite samo zaradi prevelike preudarnosti. Naredili boste nekaj stvari, pri katerih boste spoznali, da imate v službi res veliko moč. Ljubimkanje bo pravi balzam za vaš ego.

Načrti se vam v službi podirajo kot hišica iz kart. Sodelavec vas bo sicer podpiral na svojevrsten način, partner pa bo manj prizanesljiv. Ne samevajte doma, pojdite v družbo ali na izlet v naravo. Več se smejte.

Na poslovnem področju boste dobili priložnost, da uresničite davne želje. Vaša narava vas bo gnala v odkrivanje novih stvari in dejstev. Nekdo ne bo nikoli pozabil tega, kar ste storili zanj. V odnosih bodite iskreni.

Ker ste oseba, ki se vedno kontrolira, ste si v preteklosti sami postavili ovire, ki jih boste sedaj začeli presegati. Vaš recept za poslovni uspeh ste vi sami. Razmislite o tem, da bi partnerjev konjiček postal tudi vaš. Ne pozabite na gibanje.

Ker vam je na poslovnem področju do sedaj uspelo tako rekoč vse, se tudi tokrat ne boste vdali tako zlahka. Čaka vas pomemben pogovor s sorodniki, ki bo razrešil marsikatero nejasnost. Spoznali boste svojo dušo dvojčico.

Mogoče bi se morali nehati gnati, da naredite vse prav. Zagotovo bi vam šlo potem delo lažje od rok. Za marsikaj, kar se vam v življenju dogaja, ste odgovorni sami. S partnerjem bosta usklajena pri vseh pomembnih vprašanjih.

Delo je vaše življenje. Tako ste nabiti z energijo, da ne morete mirovati niti za sekundo, ampak morate vedno kaj ustvarjati. Ste vešči svojega poklica, zato ne dvomite v lastne sposobnosti. Imeli boste bujno domišljijo.