Ljubezen do partnerja boste izkazovali na precej samosvoj način. V določenih trenutkih vas zato ne bo prav dobro razumel in se odzval po vaših pričakovanjih. Nikar ne zanetite ognja v strehi. Sprostite se v naravi.

Zvezde so vam naklonjene do te mere, da boste uredili spor s poslovnim partnerjem, nikar pa se ne zaletite v nov poslovni projekt, saj sedaj ni pravi čas zanj. Raje začnite načrtovati poletni oddih, ki bo blagodejno vplival na vas.

Četudi se trudite v družbi pridobiti ugled, vam to ne uspeva najbolje. Nasprotni spol se ne zmeni za vas, saj nimate pravega pristopa. Vzemite si nekaj dni dopusta in končno zadihajte s polnimi pljuči. Zaupajte instinktu.

V zadnjih dneh ste tako v službi kot v družinskem krogu ravnali precej instinktivno, zato ste si nakopali nekaj novih privržencev, hkrati pa tudi sovražnikov. Ostanite zvesti sami sebi in se ne ozirajte na mnenja drugih.

Odlikujejo vas same pozitivne lastnosti, a v zadnjih dneh o njih ni bilo ne duha ne sluha. Zmanjkalo vam je energije za vsakodnevne obveznosti, zato se čim prej odpravite na dopust. Naloge si s partnerjem razdelita. Bodite bolj pozitivni.

Dejansko stanje ne izkazuje vaše prave naravnanosti, zato se čim prej zberite in popravite nastalo škodo ter vtis pri delodajalcu. Načrte za počitnice še za nekaj časa opustite, saj ni pravi trenutek za to. Prehranjujte se bolj zdravo.

Nasvetom sicer radi prisluhnete, držite se jih pa ne. Vztrajate pri svojih načelih in prepričanjih, čeprav ugotavljate, da niso vedno najboljša. Zazrite se vase, pogovorite se s partnerjem in najdite svojo pot.

Zaradi neodzivnosti in nezainteresiranosti ste v zadnjih tednih izgubili nekaj prijateljev. Da jih znova pridobite na svojo stran, boste morali pošteno zavihati svoje rokave. Če boste vztrajni, vam bo to tudi uspelo.

Znova ste se vdali v usodo in dogajanje prepustili naključju. Ljudje, ki nimajo najboljših namenov, vas utegnejo zato zavesti. Ostanite zbrani in se ne spuščajte v tvegane posle. Ne pozabite na dovolj počitka.

Vaš delovni zanos počasi pojenjuje, saj imate povsem prazne baterije. Oddih v naravi je zato nujen, sicer si lahko nakopljete nepričakovane bolezenske težave. S partnerjem bodite bolj odkriti kot do sedaj.

Po nekajdnevnem oddihu boste v nov delovni teden vstopili polni energije in delovnega elana. Temu primerni bodo tudi vaši uspehi, saj boste zelo učinkoviti. Partnersko življenje bo še naprej mirno in brezskrbno.

Zaradi prezaposlenosti utegnete v naslednjih dneh obležati, zato si raje pametno razporedite zadolžitve in jih skušajte nekaj predati tudi sodelavcem. Doma se nikar ne naprezajte preveč. Oddahnite si v naravi.