Okoliščine v službi vam bodo naklonjene in na finančnem področju boste prehiteli vse okoli sebe. Nič ni narobe, če v službi dosežete nekaj, za kar si je prizadeval nekdo drug - ste pač boljši. Neka vaša slutnja se bo uresničila.

Vaše poslovne možnosti bodo obetavne, izkušnje pa prijetne. Nasprotnike boste spretno izrabili v svojo korist. Na vseh področjih vas bosta spremljali sreča in zadovoljstvo. Prosti čas izkoristite v naravi.

Prizadevate si uresničiti zahtevne poslovne in finančne ambicije, cilju pa se bližate počasi. Uspešno boste obvladali in premagali nasprotovanje pri poslovnih zadevah. Odmaknite se od zvez, ki vas obremenjujejo.

Kljub hitremu napredovanju boste ostali skromni in si s tem pridobili naklonjenost marsikatere osebe. Uspešni boste v vsem, česar se boste lotili. Izvedeli boste prijetno novico v zvezi z velikim dobičkom. Nekoliko več se gibajte.

Če se na poti do poslovnega cilja ne boste ustavljali, bosta uspeh in dobiček znatno večja. Zaradi vaše plemenitosti vam bodo v krogu ljudi, v katerem živite, dodelili posebno mesto. Obogatili boste svoje znanje.

V poslovnih zadevah boste previdni in si s tem pridobili prednost pred drugimi. Pri izbiranju finančnih poti boste imeli srečo. Mirno in varno boste pluli skozi partnersko življenje. Sorodniki pripravljajo veliko zabavo.

S predanostjo in bistroumnostjo boste v službi nekoga povsem zasenčili. Uspešni poslovni dogovori bodo nakazali izboljšanje vašega poslovno-finančnega stanja. Spoznali boste osebo, ki vam bo po duši blizu.

Odpirajo se vam številne možnosti za uspeh, izbrali boste najboljšo. Postajate pravi zgled duhovne, intelektualne in moralne popolnosti. Najbolje bo, da se v vsem, kar počnete, držite zlate sredine. Novo znanstvo že trka na vaša vrata.

Vaši poslovni nasprotniki so sicer v manjši prednosti, kar pa ne bo ovira za vašo končno zmago. Iskali vas bodo pomembni in vplivni ljudje. Nekdo vam prinaša novico o ugodnem razpletu vaših finančnih zadev.

Povečal se bo vaš vpliv v poslovnih krogih, prijetno presenečenje vas čaka tudi v denarnih zadevah. Povzročate si nepotrebne skrbi zaradi osebe, ki vam je pri srcu. Posvetite nekaj več časa družabnemu življenju.

Napredovali boste bolj, kot ste nameravali, pri tem bodo vaša stališča glede poštenosti in znanja ostala enaka. Dan je ugoden za načrtovanje novih dejanj. Vaše pravice boste ohranjali na prijazen, vendar odločen način.

Na poslovnem področju boste dosegli velik uspeh in se s tem dokazali ne le sebi, ampak tudi vsem dvomljivcem okoli vas. Uživali boste zaupanje podjetnih ljudi. Nekomu se boste prikupili, a nikar se ne prenaglite pri odločitvah.