Kljub pomisleku in željam po spreminjanju stališč ne pozabite, da je poštenost še vedno ena izmed najvišjih vrednot. S pravo besedo ob pravem času boste rešili težavo, ki vam že dalj časa ne da miru. Obujali boste spomine iz otroštva.

Nehali boste razmišljati o politiki, nepoštenosti ali krivicah, vsaj začasno. Po dolgem času boste doma občutili sproščenost, zadovoljstvo in notranji mir. Ne izpolnjujte zahtev drugih, poskrbite predvsem zase.

Vključili se boste v neko skupino ali organizacijo in prišli do bistvenih zaključkov ali inovacij na poslovnem področju. Končno boste odvrgli težko breme s hrbta in lažje zadihali. Nazdravite v krogu najbližjih.

Nov posel vam bo trenutno vzel ves prosti čas, vendar ne bo dolgo tako. Nehali boste razmišljati o temnih življenjskih stvareh. V odnose z drugimi vnesite nekoliko več umirjenosti, spoštovanja in iskrenosti.

Nekdo vam bo poskušal onemogočiti uresničitev vaših nartov, a mu delo ne bo šlo dobro od rok. Ne pozabite, da ima vsakdo svoje prepričanje. Upoštevajte to tudi v poslovnih odnosih. Bili boste bitko s časom.

Če ne boste začeli živeti v skladu s svojimi potrebami in željami, se vam to utegne grdo maščevati. Zaradi dvomov in govoric vaši odnosi s partnerjem ne bodo ravno najboljši. Bodite kritični tudi do sebe.

Sodelavec vas bo z besedno igro povzdignil v višave. Če drugega ne, si včasih sposodite ta njegov dar. Prava beseda ob pravem času lahko veliko pomeni. Lepše bi živeli, če bi ljudi sprejeli takšne, kot so.

Ne obsojajte drugih za stvari, ki jih tudi sami delate. Pazite - zvest prijatelj je lahko v določenih trenutkih tudi sovražnik. Notranji nemir boste hladili s polemikami in razpravami. Težko boste sodelovali z avtoritetami.

Občutili boste močno željo po samopotrjevanju. Bolj egocentrični in egoistični boste kot običajno. Informacije, ki jih boste dobili, boste znali dobro izkoristiti. Vaši napori ne bodo tako priznani, kot bi si želeli.

V partnerstvu boste tudi tokrat popustili. Sodelavec bo težko prenašal vašo dobro voljo, a nič za to. Občasno bi lahko bili nekoliko manj kritični do sebe in do drugih. V odnosu do partnerja imejte nekoliko več razumevanja.

Hudo vam bo, ko boste gledali, kako drugi počivajo, medtem ko vi delate. Čustveno boste nekoliko zmedeni, zato poskušajte ugotoviti, kaj si v resnici sploh želite. Misel na skorajšnji morski oddih bo odgnala nejevoljo.

Samo še malo manjka, da bodo vaši dolgoletni napori okronani. Nova znanstva bodo prinesla tudi poslovno korist. Odprt odnos in sočustvovanje z okolico vam bosta v tem obdobju prinesla večjo mero samozavesti.