Harmonija razuma in čustev se bo ugodno odražala predvsem v odnosih s partnerjem. Njegove napake boste tokrat spregledali. Popolna kontrola nad seboj vam bo pomagala ohranjati mirno kri takrat, ko bo to najbolj potrebno.

Nekoliko previdneje izbirajte prijatelje, saj vam prevelika zaupljivost že v preteklosti ni prinesla ničesar dobrega. Prednost boste dajali tradicionalnim načelom in vrednotam. Z zdravo prehrano in gibanjem si boste utrdili imunski sistem.

Od partnerja boste zahtevali svoj prav, ne glede na to, ali je res tako ali pa je to samo vaša resnica. Lažje boste sprejeli spremembe na poslovnem področju. Vaša pričakovanja glede denarja se bodo uresničila.

Vaša poduhovljenost, način razmišljanja in tolerantnost znajo prebuditi čustva osebe, s katero ste že več časa v poslovnem stiku. Ne umikajte se pred konkurenco na poslovnem področju, saj zmorete veliko več, kot sami mislite.

ELev -Vaše misli bodo nekoliko nejasne in neurejene, zato jih boste težko boste uskladili s čustvi in vsakdanjimi obveznostmi. Želja po spremembi je le na vaši strani, partner je zadovoljen s trenutnim položajem. Poskusite se nekoliko sprostiti.

Prednost boste dajali materialnemu področju in dobrinam. Izboljšali boste odnos s sorodniki ter spremenili tudi slog svojega izražanja in vedenja. Pazite, da ne pozabite na ljubezen in na tiste majhne stvari, ki naredijo življenje lepše.

Kljub dobri družbi in prijetnim sodelavcem boste še največ miru in zadovoljstva našli doma v družbi partnerja in staršev. Do izraza bo prišla vaša prava narava, ki bo marsikoga presenetila. Previdno ravnajte z denarjem.

Srečnejši bi bili, če bi spremenili nekatere značilnosti svojega značaja. Sprejmite življenjska dejstva takšna, kot v resnici tudi so. Ne skušajte s prevaro doseči zaželenega, okoliščine bi se lahko obrnile proti vam.

Rekli boste zbogom preteklosti in dosedanjemu načinu življenja. Žrtvovali boste svoj prosti čas in s partnerjem dodelali načrte za vašo bližnjo prihodnost. Nekdo si želi vaše pozornosti. Lahko si boste privoščili želeni izdatek.

Diskretnost in diplomacija vam prinašata uspeh na čustvenem in poslovnem področju. Nekoliko občutljivi boste, a tudi požrtvovalni, s čimer boste nekoliko razbremenili svojega partnerja. Ne prepustite se razvadam.

Vaš trud na poslovnem področju bo nagrajen. Kljub neodločnosti boste sprejeli predlog prijatelja. Nepotrebni izdatki partnerja vas bodo nekoliko razjezili. Občutili boste večjo potrebo po ljubezni, ki bi jo lahko iskali drugje.

Poskušajte se nekoliko bolj obvladati na čustvenem in na poslovnem področju, sicer bi se lahko pojavile težave v odnosu s sodelavcem. Prijatelju boste odprto izražali svoje občutke in čustva, pazite le, da izberete pravi trenutek.