V zvezi s poslovnimi in finančnimi zadevami ste se dobro znašli. Čas je, da naredite naslednji korak. Vaš notranji glas vam bo govoril, da pri nekem dogodku ne gre zgolj za naključje. Kar ste v preteklosti sejali, boste sedaj želi.

V službi vztrajajte pri svojem, vsaj dokler boste prepričani, da ima vse skupaj svoj smisel. Nekdo vam bo pomagal, da se boste videli v drugačni luči, in vam s tem podaril občutek sreče. Obrestovali se vam bosta poštenost in zaupanje.

Podzavestno boste čutili, da je neka poslovna zadeva tvegana. Odločite se za varnejši, čeprav nekoliko manj donosen posel. Nova ustvarjalna energija vam bo na vseh področjih v veliko pomoč. Partner se bo čustveno odprl.

V preteklosti ste se že naučili, da je v nekaterih trenutkih pametneje molčati, kot pa povedati svoje mnenje. V finančnih zadevah se boste znašli na zeleni veji. Na drugih področjih boste vzbujali optimizem. Čas je, da nekomu odpustite.

Sprememba na poslovnem področju se počasi bliža, vam pa ni treba za to storiti ničesar. Pri vsem, kar boste počeli, boste pokazali zagnanost, izžarevali boste pozitivno energijo. Ne obotavljajte se pri naštevanju svojih želja.

Na finančnem področju se vam bo prikazala nova priložnost in iz nje boste potegnili kar največ. Prirojena privlačnost je vaš adut, ki ga premalo uporabljate. S pravim načinom lahko zasebno veliko pridobite. Sreča že trka na vaša vrata.

V vseh poslovnih in finančnih zadevah boste imeli srečo. Priložnost, za katero ste že mislili, da ste jo zamudili, se bo vrnila še boljša kot prej. Poskusite razumeti, da partner včasih ne more ravnati drugače, kot ravna.

Ni pravi čas, da bi se na poslovnem področju spuščali v stvari, ki jih ne poznate, ali v tvegane posle. V odnosu z bližnjimi se ne prenaglite, saj imate v marsičem prav. Tudi sivi trenutki imajo v življenju svoj smisel.

Sodelavca boste soočili z dejstvom, ki se mu je do sedaj spretno izogibal. Privoščite si nakup, ki si ga želite, in nehajte varčevati na področjih, ki vas razveseljujejo. Polni boste življenjske energije in ljubezni. Delite ju z drugimi.

Vaš nov poslovni načrt bo učinkovit le, če ga boste resnično preučili do podrobnosti. Nekdo vam bo svetoval, kako lahko dogajanje obrnete v svojo korist. Dobro premislite, preden karkoli spremenite v osebnih načelih.

Na poslovnem področju se boste odločili za lažjo od obeh poti, ki je tudi bistveno boljša. To, kar imate v mislih, je dobro premišljena ideja, na uresničitev pa raje počakajte še nekaj časa. Partner bo pokazal razumevanje za vaše želje.

Odpočili si boste in napolnili z energijo, čakajo vas novi podvigi na delovnem mestu. Dogodka na finančnem področju niste mogli predvidevati, zato mirno sprejmite novo odgovornost. S partnerjem bosta načrtovala potovanje.