Po nekem prijetnem dogodku boste spoznali, da imate v družbi enake prednosti kot predstavniki nasprotnega spola. Če se odločite za večji nakup, bodite pripravljeni na posledice. Nekdo bo zasedel prvo mesto v vašem srcu.

Brezupno pomešana dejstva boste zbrali v logičen in pregleden niz, nadrejeni v službi pa bodo zato več kot zadovoljni. Spoznali boste eno izmed številnih pozitivnih lastnosti svojega partnerja. Nekomu v službi čedalje bolj ugajate.

Vaš čut za dostojanstvo vam ne bo dovoljeval, da bi se izognili nekemu poslovnemu vprašanju. Ne glede na to, za kaj boste porabili denar, boste pri tem neznansko uživali. Ne ozirajte se na govorice, bodite ponosni nase.

Z izjemnimi sposobnostmi za razčlenjevanje si boste pomagali pri študiju in poslovnih aktivnostih. Na trenutke boste prekosili sami sebe. S partnerjem si bosta duhovno zelo blizu. Nekoga ste v službi povsem očarali.

Sodelavci bodo spoznali, da vaše pozornosti ni težko vzbuditi, zato se bodo trudili okoli vas. Partner vam bo pokazal novo plat ljubezni, prijetno boste presenečeni. V odnosih iščite kakovost in ne količine.

Vse, kar boste danes potrebovali, bo čas. Zaradi visokih meril ne boste imeli prav veliko prijateljev, vendar bodo ti res izjemni. Spoznali boste skrivnostno, tenkočutno plat partnerjeve narave. Več se gibajte v naravi.

Planili boste po neki poslovni zadevi, ki jo bo spremljala vroča razprava, in ljudi prepričali z jasno logiko. Partnerjeve pozornosti vam ne bo primanjkovalo. V odnosu z nekom boste znali pokazati veliko nežnosti, vendar tudi ostrino.

Vaš kristalno jasni spomin vam bo v pomoč, da ne boste pozabili na pomemben opravek, ki vas čaka. Nekdo vam bo dal vedeti, da ste vodilni člen v čarobni verigi življenja in ljubezni. V odnosih boste zapeljivi in dominantni.

Brez težav se boste podredili novim pravilom službene discipline, obenem pa ohranili naklonjenost do tistih, ki imajo manj sreče. Bodite nekoliko bolj izbirčni pri prehrani in pijači. Nekoga boste čustveno vznemirili.

Pri poslovnem dogajanju boste ostali povsem mirni in neprizadeti, razmišljali boste o lepih življenjskih stvareh. Družabno življenje bo pretkano z zanimivimi prijatelji. Držite se pregovora, da se železo kuje, dokler je vroče.

Poslovne zadolžitve boste sprejeli s pravim navdušenjem in včasih sami podaljšali delovni čas v službi. Vaš dom bo postal tiha oaza miru, urejenosti in sožitja. Partnerju zaupajte svoje misli in ideje. V prijateljstvu se obeta nekaj novega.

V vas je zbrana neverjetna zaloga moči in odločnosti, kar vam vedno znova pomaga pri reševanju problemov. Partner bo vesel vašega predloga, da nujnim in manj pomembnim opravilom določita vrstni red.