• Nesrečni 43-letnik iz Sv. Antona je najverjetneje zgrešil 
makadamsko cesto, se z avtom pripeljal tik do mostička ob 
stolpu nad Črnim Kalom, izstopil iz avta in omahnil 15 metrov 
v globino.
    Nesrečni 43-letnik iz Sv. Antona je najverjetneje zgrešil makadamsko cesto, se z avtom pripeljal tik do mostička ob stolpu nad Črnim Kalom, izstopil iz avta in omahnil 15 metrov v globino.
    Foto: Nataša Hlaj

Najbolj brano minuli teden: Stopil iz avta in omahnil v smrt

ponedeljek, 17. julij 2017, 09:23

Minuli teden je bil najbolj bran članek o moškem, ki je nad Črnim Kalom omahnil v globino in umrl.

Stopil iz avta in omahnil v smrt

Prejšnji konec tedna se je nad Črnim Kalom zgodila tragedija, v kateri je umrl 43-letni moški iz Sv. Antona. Najverjetneje je zgrešil makadamsko cesto, se z avtom pripeljal tik do mostička ob stolpu nad Črnim Kalom, izstopil iz avta in omahnil 15 metrov v globino.

Čez koruzo naravnost v Reko

Voznici v avtu z avtomatskim menjalnikom naj bi se zataknila stopalka za plin, nakar je zapeljala s ceste na njivo koruze in naposled v reko Reko.

Izlet v Posočje se je za 25-letnika tragično končal

Motoristični izlet v Posočje se je v soboto opoldne tragično končal za 25-letnika s Krasa. V Mlinskem, na cesti med Kobaridom in Tolminom, je najprej trčil v ustavljen avto, nato pa ga je zaneslo še v avto na nasprotnem voznem pasu.

Motoristu niso mogli več pomagati

V Topolcu se je v ponedeljek malo pred 16. uro zgodila tragična nesreča, v kateri je umrl 56-letni motorist.

Deset Primorcev z vsemi točkami na maturi

Na ministrstvu za izobraževanje so predstavili rezultate letošnje mature, ki kažejo na več kot 93-odstotno uspešnost kandidatov. Med 15 maturanti, ki so dosegli vse možne točke na splošni maturi, sta dva Primorca, med 59 dijaki, ki so vse točke dosegli na poklicni maturi, pa jih s primorskih srednjih šol prihaja osem.


Povej naprej:

 

Mnenja