• Oče in sin sta življenje izgubila zaradi zastrupitve z ogljikovim 
dioksidom, ki sta ga vdihovala v kleti.
    Oče in sin sta življenje izgubila zaradi zastrupitve z ogljikovim dioksidom, ki sta ga vdihovala v kleti.
    Foto: Leo Caharija

Najbolj brano minuli teden: med delom v vinski kleti umrla oče in sin

ponedeljek, 11. september 2017, 08:53

Minuli teden je bil na primorske.si najbolj bran članek o tragediji v Vrhpolju. Ogljikov dioksid v vinski kleti je bil usoden za očeta in sina.

Družinska tragedija v Vrhpolju

Vrhpolje na Vipavskem je ovito v žalost. V naselju se je zgodila družinska tragedija, v kateri sta med delom v vinski kleti zaradi zadušitve z ogljikovim dioksidom umrla oče in sin.

Policisti nad preprodajalce: “Bilo je kot v filmu”

Prebivalce več stanovanjskih sosesk v Novi Gorici in okolici ter v Goriških brdih so v sredo presenetili številni zamaskirani in oboroženi policisti, ki so zaradi poslov z drogo prijeli več osumljencev.

Malčica padla iz tretjega nadstropja

Ajdovce je v četrtek popoldne pretresla vest o hudi nesreči v soseski Ribnik. Dveletna deklica je z balkona v tretjem nadstropju omahnila devet metrov v globino in se pri tem huje poškodovala.

Rekorden obisk, kaj pa zaslužek?

“Kakšna rekordna sezona? Lani smo ob tem času delali na polno, letos pa je vse bolj žalostno,” meni Egzon Murati iz restavracije s hitro prehrano ob portoroški promenadi.

V Čičariji ujeli slepega hitlerja?

V Polini pečini pri Poljanah v hrpeljsko-kozinski občini so našli sedem pasti, namenjenih nezakonitemu lovu hroščev in ostalih jamskih živali.


Povej naprej: