• Urška Dolinšek (levo) in Maja Nemec sta v drugi sezoni 
oddaje Pregreha brez greha glavni zvezdi.
    Urška Dolinšek (levo) in Maja Nemec sta v drugi sezoni oddaje Pregreha brez greha glavni zvezdi.
    Foto: Rtvslo

Pregreha brez greha

četrtek, 20. april 2017, 15:39

Ob sobotah ob 18. uri je na prvem programu TV Slovenija na sporedu nova sezona oddaje Pregreha brez greha, v kateri sladice po novem pripravlja Urška Dolinšek.

LJUBLJANA > Oddajo Pregreha brez greha so gledalci spoznali v začetku letošnjega leta in jo takoj vzljubili, saj se je v kratkem času uvrstila visoko na lestvici najbolj priljubljenih televizijskih oddaj.

Ob snovanju oddaje so avtorji imeli v mislih predvsem dve zelo veliki skupini ljudi - diabetike in alergike, z večjim poudarkom na občutljivost na gluten.

Nova sezona prinaša poleg novih receptov tudi nekaj sprememb. Največja je vsekakor nova slaščičarska mojstrica Urška Dolinšek, ki je svoje znanje in izkušnje osem let pridobivala in izpopolnjevala v Parizu, v oddaji pa je zamenjala drznega ustvarjalca sladkih pregreh Gorazda Potočnika.

Tudi v drugi sezoni niso pozabili na okoljevarstveno noto. V brezgrešni kuhinji še vedno prevladuje ponovna uporaba in iznajdljivi mojster Nino je pripravil novih deset nasvetov, kako iz zavrženih predmetov izdelati uporabne kose. Voditeljica: Maja Nemec. ZK


Povej naprej:

 

Mnenja