To, da ste včasih nezadovoljni, vas spodbuja k napredku, saj zadovoljstvo včasih pomeni tudi stagnacijo. Občutki vas bodo privedli do novih ugotovitev, ki bodo za vaš osebni razvoj zelo pomembne. Pokličite dobrega prijatelja za nasvet.

Na poslovnem področju bodite bolj samozavestni in odločni. Uspeh bo zagotovo vaš. Če imate v mislih spremembe, jih uvedite s premislekom, kajti posledice bodo dolgoročne. Partnerju jasno povejte, kaj pričakujete od njega.

Za uresničitev poslovnih načrtov potrebujete le čas, dober nasvet in nekaj diplomatskih spretnosti. Pozitiven pogled na svet vam bo pomagal premostiti morebitne težave. Zadeve se bodo kmalu začele premikati na bolje.

Na poslovnem področju bo vse odvisno od vas in od tega, kako samozavestno se boste lotili dela in medsebojnih odnosov. Zaradi vaše originalnosti boste postali priljubljeni tudi pri tistih, ki se sicer nagibajo k tradiciji.

Zdelo se vam bo, da vam je življenje na poslovnem področju podarilo še drugo priložnost, zato je tokrat ne izpustite iz rok. Pred vami je uspešen in ustvarjalen dan. Partner vam bo pomagal razumeti vedenje prijatelja.

Kot oseba velikih intelektualnih in psihičnih sposobnosti se boste v službi postavili zase in s svojo odločnostjo tudi uspeli. Pustite domišljiji prosto pot in videli boste, česa ste zmožni. Našli boste ključ do srečnega življenja.

Čeprav bodo vsi na poslovnem področju imeli enake možnosti, boste le vi stalno zmagovali. V službi vas čaka prijetno delo, ki bo pritegnilo vso vašo pozornost. Partner vam bo stal ob strani takrat, ko boste najbolj dvomili vase.

Preveč ste zaskrbljeni, a če boste v službi dovolj temeljiti, vam zadeve zagotovo ne bodo ušle iz rok. Ne glejte nazaj in se ne obremenjujte s stvarmi, ki jih ne morete popraviti. Raje se osredotočite na stvari, ki jih lahko nadzorujete.

Na poslovnem področju si boste prizadevali, da bi uresničili svoje vizije, zato vas bo uspeh še toliko bolj razveselil. Radi boste sodelovali z ljudmi, ki so odprti za nove ideje in so kreativni pri svojem delu. Srečali boste osebo iz preteklosti.

V službi bo vaš nastop samozavesten. Povedali boste to, kar mislite, vendar na pravi način, tako da vam nihče ne bo mogel ničesar očitati. Skrbno načrtujte vsak nov poslovni in finančni korak ter ničesar ne prepustite naključju.

Na delovnem mestu se vam bo ponudila priložnost, da končno stopite v ospredje in nadrejene prepričate v svoje izredne sposobnosti. Naj vam ne bo odveč pomagati partnerju pri gradnji njegove samozavesti.

Če boste trdno verjeli v svoj poslovni in finančni uspeh, ste že na pol poti do cilja. Čas je, da svojo pripravljenost za pomoč drugim nadomestite z izkoriščanjem lastnih priložnosti. Drugi bodo občudovali vaš optimizem.