Zdelo se vam bo, da vam je na poslovnem področju dovoljeno vse, a bodite previdni. Ne bodite zaščitniški do partnerja, s tem ga ovirate pri osebnem razvoju. Izogibajte se živil, ki dražijo živčni sistem. Ne rinite v bežno avanturo.

V službi vam bodo dodelili posebno poslanstvo, a takoj, ko boste nalogo opravili, se boste usmerili k novim ciljem. V odnosu s partnerjem bo več strasti in privlačnosti kot kdajkoli prej. Nekomu ste vedno bolj zanimivi.

V službi se le navidezno ne bo dogajalo nič zanimivega, sami pa boste opazili vse, kar se bo dogajalo v zakulisju. Vzemite v roke dobro knjigo, zapolnila bo vašo potrebo po duhovni hrani. V odnosih bodite bolj izbirčni.

Prav je, da v prihodnosti pričakujete več od samih sebe. Preden nadaljujete s finančnimi načrti, dobro analizirajte svoje obstoječe stanje. Bodite pozorni na sanje. Neka novica vas bo navdala z novim upanjem.

V službi se boste počutili privilegirane, spremljal vas bo dober občutek. Nove možnosti na finančnem področju vas bodo prijetno vznemirile. Bodite prijazni do sebe. Če sebi niste všeč, ste zagotovo všeč nekomu drugemu.

Preteklosti ne morete spremeniti, lahko pa kaj ukrenete glede prihodnosti. Pridobili ste si dovolj znanja in spretnosti, zato razmislite o samostojnem delu. Znebili se boste bremen iz preteklosti, zato si oddahnite.

V službi boste pravilno sestavili delce zgodbe in ko bo slika dovolj jasna, boste vedeli, kaj storiti. Ne dvomite v pozitivne spremembe na finančnem področju, vse je le še vprašanje časa. Sorodniki bodo cenili vašo skrb.

Če bo potrebno, igrajte na poslovnem področju grobo igro, zaradi česar pa ne boste nič manj cenjeni ali popularni. Ne skrbite, da bi vaša najboljša stranka želela prekiniti sodelovanje z vami. Več se gibajte v naravi.

To, da ste v službi med najboljšimi, bodo opazili tudi drugi. Težji in zahtevnejši kot bodo izzivi na finančnem področju, prej se boste nanje odzvali. Dokler nismo postavljeni pred pravo preizkušnjo, ne poznamo realnosti v celoti.

V službi boste izpolnili pričakovanja nadrejenih in potrdili svoje sposobnosti. Nekatere stvari se najbolje uredijo, če jih opravimo osebno. Presenečenje tokrat prihaja z dnevno pošto. Ne postavljajte zidu okrog sebe.

Z informacijo, ki jo boste dobili, si boste v službi prihranili nekaj sitnosti. Poiščite razlog za vedenje nadrejenih. Če drugače ne gre, pa poskusite z direktnimi vprašanji. Sorodniki prinašajo spodbudne novice.

V službi se boste znašli v primežu navzkrižnih interesov, umik bo najboljša rešitev. Ne držite vsega v svoji notranjosti, pogovorite se s partnerjem ali prijateljem. Nekdo si ne more predstavljati življenja brez vas.